• 06/07/2024 04:44

Το Lee Health αναγνωρίζεται ως το Top 4 στις ΗΠΑ και το #1 στη Φλόριντα για την Κοινωνική Ευθύνη

Το Lee Health αναγνωρίζεται ως το Top 4 στις ΗΠΑ και το #1 στη Φλόριντα για την Κοινωνική Ευθύνη

Το Lee Health έχει αναγνωριστεί ως το τέταρτο πιο κοινωνικά υπεύθυνο σύστημα υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες από 311 από το Ινστιτούτο Lown. Όλα τα νοσοκομεία οξείας περίθαλψης στο Lee Health έλαβαν βαθμούς «Α» σε διάφορες μετρήσεις, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους στην κοινωνική ευθύνη. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Lee Health κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα της χώρας για την αφοσίωσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ισότητα στην υγεία.

Μεταξύ των νοσοκομείων του Lee Health, το Lee Memorial Hospital, το οποίο περιλαμβάνει το Ιατρικό Κέντρο HealthPark με την ίδια άδεια, κατέλαβε την πρώτη θέση στη Φλόριντα για την κοινωνική ευθύνη. Τοποθετήθηκε επίσης στο top 5 της πολιτείας για την αξία της φροντίδας και την αποφυγή της υπερβολικής χρήσης. Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει τις προσπάθειες του συστήματος να παρέχει φροντίδα υψηλής ποιότητας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ανάγκες της κοινότητας.

Ο δείκτης Lown Hospitals Index for Social Responsibility αξιολογεί τα νοσοκομεία με βάση μετρήσεις που σχετίζονται με την ισότητα στην υγεία, την αξία της περίθαλψης και τα αποτελέσματα των ασθενών. Λαμβάνει υπόψη περισσότερα από 50 μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του κοινοτικού οφέλους, της φυλετικής ενσωμάτωσης και της αποφυγής της υπερβολικής χρήσης. Το Ινστιτούτο Lown, που ιδρύθηκε το 2020, είναι ο πρώτος οργανισμός που αξιολογεί την κοινωνική ευθύνη των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξετάζοντας παράγοντες όπως η διαφορετικότητα, η ισότητα των αμοιβών και η μείωση των περιττών διαδικασιών και θεραπειών.

Το Lee Health έχει αναγνωριστεί ως το τέταρτο καλύτερο στις ΗΠΑ για την ισότητα στην υγεία, την αξία της περίθαλψης και την ασφάλεια των ασθενών. Το Lee Memorial Hospital, το HealthPark Medical Center, το Cape Coral Hospital και το Gulf Coast Medical Center βραβεύτηκαν με βαθμούς «Α» από το Lown Institute σε κατηγορίες όπως κοινωνική ευθύνη, αποτελέσματα ασθενών, κλινικά αποτελέσματα, συμπεριληπτικότητα, ασφάλεια ασθενών και αποδοτικότητα κόστους.

Για να μάθετε περισσότερα για το Lee Health και τη δέσμευσή του στην κοινωνική ευθύνη και την ισότητα στην υγεία, επισκεφθείτε το LeeHealth.org.

Αφήστε μια απάντηση