• 06/07/2024 03:50

Το MSDH παρέχει συμβουλές υγείας υπό το φως των αυξανόμενων κρουσμάτων του ιού του δάγκειου πυρετού

Το MSDH παρέχει συμβουλές υγείας υπό το φως των αυξανόμενων κρουσμάτων του ιού του δάγκειου πυρετού

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσαν πρόσφατα προειδοποίηση για ιούς λόγω της αύξησης των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Σε απάντηση, το Υπουργείο Υγείας του Μισισιπή παρείχε συστάσεις για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Συμβουλεύτηκαν να εξεταστούν οι ασθένειες που μεταδίδονται από φορείς στη διαφορική διάγνωση για ταξιδιώτες με πυρετό σε περιοχές όπου ασθένειες όπως ο δάγκειος πυρετός και η τσικουνγκούνια είναι κοινές. Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης ενθαρρύνθηκαν επίσης να διατάξουν κατάλληλες δοκιμές για τον δάγκειο πυρετό όταν είναι απαραίτητο και να αναφέρουν τυχόν κρούσματα ή υποψίες στο Γραφείο Επιδημιολογίας του MSDH αμέσως.

Επιπλέον, τα άτομα στο Μισισιπή κλήθηκαν να λάβουν προφυλάξεις για να αποτρέψουν τα τσιμπήματα κουνουπιών ενώ ταξιδεύουν και στο σπίτι. Αυτά τα μέτρα είναι απαραίτητα για την προστασία από ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να παραμείνετε ασφαλείς και να αποτρέψετε τις ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια, οι πόροι είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο.

Για να παραμένουν ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και ειδοποιήσεις, οι αναγνώστες μπορούν να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο που παρέχεται από το WMC. Εάν υπάρχουν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη στο περιεχόμενο, οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να τα αναφέρουν, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου για αναφορά. Τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο ανήκουν στη WMC, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Αφήστε μια απάντηση