• 06/07/2024 04:43

Το Napa Valley Auction Weekend Collective συγκεντρώνει κεφάλαια για την ευαισθητοποίηση των νέων για την ψυχική υγεία

Το Napa Valley Auction Weekend Collective συγκεντρώνει κεφάλαια για την ευαισθητοποίηση των νέων για την ψυχική υγεία

Το 1981, μια ομάδα οινοποιών και πωλητών στην κοιλάδα της Νάπα αποφάσισε να οργανώσει μια δημοπρασία κρασιού προς όφελος της κοινότητας. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων αμπελουργών και πωλητών που ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν. Η Donna Walker, Πρόεδρος της Napa Valley Vintners, τόνισε τη φροντίδα και την αφοσίωση της κοινότητας στην περιοχή, γεγονός που παρακίνησε όλους να συμμετάσχουν.

Τα τελευταία 40 χρόνια, οι Vintners της Napa Valley έχουν συγκεντρώσει πάνω από 230 εκατομμύρια δολάρια για τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω αυτής της δημοπρασίας, με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά. Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο συγκεντρώνει κεφάλαια για φιλανθρωπικά προγράμματα αλλά ενθαρρύνει επίσης την αίσθηση της κοινοτικής συμμετοχής και της προσφοράς.

Μία από τις τρέχουσες επικεντρώσεις της δημοπρασίας είναι η Ψυχική Υγεία των Φοιτητών εντός της κοινότητας, με οργανισμούς όπως το SHINE Napa Valley να εργάζονται για την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε μαθητές που έχουν ανάγκη. Η κοινότητα της Napa Valley συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για να διοργανώσει αυτή την εκδήλωση, με ντόπιους οινοποιούς, σεφ και εθελοντές να συμβάλλουν στην επιτυχία της.

Η δημοπρασία γιορτάζει την επιστροφή, ενώ προσφέρει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό, κρασί και συντροφικότητα. Οι συμμετέχοντες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους δωρητές που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την αποστολή της κοινότητας. Οι συλλογικές προσπάθειες της κοινότητας κάνουν αυτή την εκδήλωση μια πραγματικά ξεχωριστή και εντυπωσιακή συγκέντρωση.

Αφήστε μια απάντηση