• 06/07/2024 04:24

Το Napa Valley Auction Weekend Collective συγκεντρώνει κεφάλαια για την ψυχική υγεία των νέων

Το Napa Valley Auction Weekend Collective συγκεντρώνει κεφάλαια για την ψυχική υγεία των νέων

Το 1981, μια ομάδα οινοποιών και πωλητών στην κοιλάδα της Νάπα αποφάσισε να διοργανώσει μια δημοπρασία κρασιού για να στηρίξει την τοπική κοινωνία. Η ιδέα κέρδισε γρήγορα έλξη, με περισσότερους αμπελουργούς και πωλητές πρόθυμους να συμμετάσχουν. Η Donna Walker, Πρόεδρος της Napa Valley Vintners, τόνισε την αφοσίωση της κοινότητας να ανταποδώσει τη θέση που τους αρέσει.

Η δημοπρασία έχει αυξηθεί τρομερά με την πάροδο των ετών, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά. Μέχρι σήμερα, οι Vintners της Napa Valley έχουν δωρίσει πάνω από 230 εκατομμύρια δολάρια σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η εκδήλωση όχι μόνο συγκεντρώνει κεφάλαια για φιλανθρωπικά προγράμματα, αλλά ενθαρρύνει επίσης την αίσθηση του ανήκειν στην κοινότητα.

Ένα από τα επίκεντρα της δημοπρασίας είναι η Ψυχική Υγεία των Φοιτητών στην κοιλάδα της Νάπα. Λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για υπηρεσίες στα τοπικά σχολεία. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι κάθε μαθητής που χρειάζεται υποστήριξη ψυχικής υγείας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν χωρίς κόστος εντός του σχολείου του.

Η κοινότητα της Napa Valley συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για να κάνει τη δημοπρασία επιτυχημένη. Οι ντόπιοι οινοποιοί, οι σεφ και οι εθελοντές διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη δημιουργία μιας αξέχαστης εκδήλωσης για καλό σκοπό. Η δημοπρασία είναι ένας τρόπος για να γιορτάσετε τη γενναιοδωρία απολαμβάνοντας εκλεκτό φαγητό, κρασί και συντροφικότητα.

Οι δωρητές είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εκδήλωσης, ενστερνιζόμενοι την αποστολή της υποστήριξης της ανάπτυξης της κοινότητας. Η δέσμευση όλων των εμπλεκομένων, από τους διοργανωτές έως τους συμμετέχοντες, είναι αυτό που κάνει τη δημοπρασία μια πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση για την κοινότητα της Napa Valley.

Αφήστε μια απάντηση