• 03/07/2024 16:43

Το NBC Sports Chicago αναφέρει ότι οι Σικάγο Μπουλς πρόκειται να υπογράψουν τον σέντερ Τζέιλεν Σμιθ με ελεύθερη αντιπροσωπεία.

Το NBC Sports Chicago αναφέρει ότι οι Σικάγο Μπουλς πρόκειται να υπογράψουν τον σέντερ Τζέιλεν Σμιθ με ελεύθερη αντιπροσωπεία.

Οι Σικάγο Μπουλς προσάρμοσαν γρήγορα τα σχέδιά τους αφού έχασαν τον Αντρέ Ντράμοντ, υπογράφοντας τον ελεύθερο ατζέντη Τζέιλεν Σμιθ σε συμφωνία τριών ετών, ύψους 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Smith, ένας 24χρονος, 6 πόδια 10 ιντσών μεγαλόσωμος άνδρας, έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν με τους Indiana Pacers, με σουτ 59% και 42,4% από 3 πόντους σε 61 αγώνες. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς καριέρας του με τους Φοίνιξ Σανς και τους Πέισερς, ο Σμιθ είχε κατά μέσο όρο 18,7 πόντους και 11,4 ριμπάουντ ανά 36 λεπτά.

Η διοίκηση των Bulls δείχνει να κινείται προς ένα νεότερο, πιο δυναμικό ρόστερ με την προσθήκη παικτών όπως ο Josh Giddey και ο Jalen Smith. Αν και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν αυτό σηματοδοτεί ένα πλήρες νεανικό κίνημα, η ομάδα στοχεύει ξεκάθαρα νεαρούς παίκτες που έχουν αποδείξει τον εαυτό τους στο ΝΒΑ. Με τον DeMar DeRozan να μπαίνει στο free Agency και τον Zach LaVine να βρίσκεται στο μπλοκ συναλλαγών, οι Bulls βρίσκονται σε διαδικασία αναμόρφωσης του ρόστερ τους.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Artūras Karnišovas τόνισε τη σημασία της οικοδόμησης μιας ομάδας για μακροπρόθεσμη επιτυχία τη νύχτα του draft. Η προσθήκη του Σμιθ όχι μόνο ενισχύει την ομάδα αλλά παρέχει και ασφάλιση σε περίπτωση ανταλλαγής που αφορά τον Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του. Με μέσο όρο καριέρας 8,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 16,5 λεπτά ανά παιχνίδι, ο Smith φέρνει πολύτιμη εμπειρία και ευελιξία στη σύνθεση των Bulls.

Για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τους Chicago Bulls, μπορείτε να ακούσετε το Bulls Talk Podcast.

Αφήστε μια απάντηση