• 06/07/2024 07:48

Το Netflix αρχίζει να καταργεί το βασικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά

Το Netflix αρχίζει να καταργεί το βασικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά

Το Netflix έχει αρχίσει να καταργεί σταδιακά το φθηνότερο πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις και απαιτεί από τους χρήστες σε ορισμένες περιοχές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, να επιλέξουν ένα νέο πρόγραμμα για να συνεχίσουν τη συνδρομή τους. Η εταιρεία εξετάζει αλλαγές στα προγράμματα συνδρομής της εδώ και μήνες, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής ενός πιο προσιτού προγράμματος που βασίζεται σε διαφημίσεις, του τερματισμού των κοινόχρηστων λογαριασμών και της αύξησης του κόστους άλλων επιλογών συνδρομής.

Πριν από λίγους μήνες, το Netflix ανακοίνωσε ότι δεν θα προσφέρει πλέον το πρόγραμμα Basic χωρίς διαφημίσεις σε νέους συνδρομητές, ξεκινώντας από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Λίγο αργότερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα καταργούσε οριστικά αυτό το πρόγραμμα από τις προσφορές της, επηρεάζοντας υπάρχοντες χρήστες που ήταν εγγεγραμμένοι σε αυτό. Οι χρήστες του Reddit σε αυτές τις χώρες ανέφεραν ότι έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Netflix που τους ειδοποιούσε για το τέλος του βασικού προγράμματος χωρίς διαφημίσεις.

Η αλλαγή αντικατοπτρίζεται επίσης στη διεπαφή της εφαρμογής κατά το άνοιγμα και ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι το Βασικό σχέδιο έχει διακοπεί. Οι χρήστες πρέπει πλέον να επιλέξουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα συνδρομής για να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο, διαφορετικά το Netflix θα αναστείλει τα προφίλ τους. Οι συνδρομητές πρέπει τώρα να επιλέξουν από το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις (τυπικό με διαφημίσεις), το τυπικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις ή το πρόγραμμα Premium. Το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εφαρμοστεί αυτή η αλλαγή σε άλλες περιοχές είναι προς το παρόν άγνωστο.

Αφήστε μια απάντηση