• 01/07/2024 17:59

Το NFL παρουσιάζει νέο όμιλο για την «Πρωτοβουλία αγωγών για την ποικιλομορφία στην αθλητική ιατρική»

Το NFL παρουσιάζει νέο όμιλο για την «Πρωτοβουλία αγωγών για την ποικιλομορφία στην αθλητική ιατρική»

Η National Football League ανακοίνωσε το ρόστερ των φοιτητών ιατρικής που συμμετέχουν στο NFL Diversity in Sports Medicine Pipeline Initiative. Το πρόγραμμα σε όλο το πρωτάθλημα, που ξεκίνησε το 2022 με την NFL Physicians Society και την Professional Football Athletic Trainers Society, στοχεύει να αυξήσει και να διαφοροποιήσει τη σειρά μαθητών που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία αθλητικής ιατρικής, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού επιτελείου των συλλόγων NFL.

“Έχουμε μια εντυπωσιακή ομάδα συμμετεχόντων που μας ενώνει από έναν αυξανόμενο κατάλογο ιατρικών σχολών αυτή τη σεζόν καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να φέρουμε ενδιαφερόμενους διαφορετικούς και υποεκπροσωπούμενους φοιτητές ιατρικής στον επαγγελματικό αγωγό της αθλητικής ιατρικής”, δήλωσε ο Chief Medical Officer του NFL Dr. Allen Sills.

Κατά τη διάρκεια του ενός μηνός τους, οι μαθητές θα παρακολουθούν και θα συμμετέχουν στη φροντίδα των παικτών του NFL, δουλεύοντας απευθείας με και υπό την επίβλεψη γιατρών της ορθοπεδικής ομάδας, γιατρών της ομάδας πρωτοβάθμιας φροντίδας, αθλητικών προπονητών, διαιτολόγων, κλινικών ψυχικής υγείας, προπονητών ενδυνάμωσης και προετοιμασίας , διαχειριστές εξοπλισμού και άλλους για να αποκτήσουν ιατρική γνώση και έκθεση στην περίθαλψη ασθενών στην αθλητική ιατρική. Οι μαθητές θα εξοικειωθούν επίσης με τα πρωτόκολλα επιστροφής στο παιχνίδι και τα ζητήματα θεραπείας στο γήπεδο για παίκτες NFL.

Μέχρι το τέλος της εναλλαγής, οι μαθητές θα κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία όλων των πτυχών της φροντίδας που παρέχεται στους παίκτες του NFL από την οπτική της ορθοπεδικής, πρωτοβάθμιας περίθαλψης αθλητικής ιατρικής και αθλητικής προπόνησης. «Ως δια βίου λάτρης του NFL και επίδοξος παθολόγος πρωτοβάθμιας περίθαλψης, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να μαθαίνεις από τις διεπιστημονικές ιατρικές ομάδες που παρέχουν απαράμιλλη και καινοτόμο φροντίδα στους κορυφαίους αθλητές της χώρας», δήλωσε ο Michael Baham, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του California Irvine School of Medicine και συμμετέχων στο πρόγραμμα με τους Los Angeles Chargers.

«Ανυπομονώ να επεκτείνω τις κλινικές μου γνώσεις εντός και εκτός του γηπέδου και είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη δέσμευση του NFL να διαφοροποιήσει τον τομέα της ιατρικής».

Αφήστε μια απάντηση