• 06/07/2024 03:42

Το Philadelphia Radio Legend αποκλείστηκε από το Citizens Bank Park για το υπόλοιπο της σεζόν

Το Philadelphia Radio Legend αποκλείστηκε από το Citizens Bank Park για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο μακροχρόνιος θρύλος του αθλητικού ραδιοφώνου της περιοχής της Φιλαδέλφειας, Χάουαρντ Έσκιν, αποκλείστηκε από το Citizens Bank Park για το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη. Η απαγόρευση ήρθε μετά από έρευνα που διαπίστωσε ότι ο Eskin έκανε μια ανεπιθύμητη προέλαση προς μια γυναίκα υπάλληλο της Aramark τον Μάιο. Ο 73χρονος Εσκίν φέρεται να της έδωσε ένα ανεπιθύμητο φιλί στο γήπεδο, οδηγώντας στην έρευνα. Η Audacy, η μητρική εταιρεία του WIP-FM όπου εργάζεται ο Eskin, επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι παίρνουν τέτοια θέματα σοβαρά. Ο Έσκιν καθόταν στην αποκλειστική περιοχή πίσω από το σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό και η Audacy ήταν αυτή που πρότεινε την απαγόρευση.

Ο Eskin είναι γνωστός ως ο αρχικός αθλητικός ομιλητής του SportsRadio 94 WIP, ξεκινώντας το πρώτο αθλητικό talk show του σταθμού το 1986, όταν ήταν στις 610 π.μ. Όταν ο σταθμός άλλαξε στους 94,1 FM το 2011, η εκπομπή του ήταν η πρώτη που βγήκε στον αέρα. Ο Eskin έχει φιλοξενήσει σχεδόν 7.000 εκπομπές στο WIP, σημειώνοντας ρεκόρ ως ο πιο παραγωγικός αθλητικός ομιλητής στη χώρα.

Καθώς οι Phillies βρίσκονται αυτή τη στιγμή μακριά αντιμετωπίζοντας τους Chicago Cubs, δεν θα επιστρέψουν στο Citizens Bank Park μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν θα φιλοξενήσουν τους Los Angeles Dodgers σε μια πολυαναμενόμενη σειρά. Για την πιο πρόσφατη κάλυψη στο Fastball στο FanNation, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter @FastballFN.

Αφήστε μια απάντηση