• 06/07/2024 04:34

Το Pink ακυρώνει την επερχόμενη παράσταση για λόγους υγείας

Το Pink ακυρώνει την επερχόμενη παράσταση για λόγους υγείας

Η Pink δυστυχώς ακύρωσε την επερχόμενη εμφάνιση της στην Ελβετία λόγω προβλημάτων υγείας. Η τραγουδίστρια, γνωστή για τραγούδια όπως το «Cover Me In Sunshine», μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί τα νέα με τους θαυμαστές της.

Στη δήλωσή της, η Pink εξέφρασε τη συγγνώμη της που χρειάστηκε να ακυρώσει το σόου στη Βέρνη που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη. Ανέφερε ότι κάνει πάντα το καλύτερό της για να αποδώσει για τους θαυμαστές της, αλλά μετά από συνεννόηση με τον γιατρό της, της συμβουλεύτηκε να μην εμφανιστεί λόγω της υγείας της.

Ενώ η Pink δεν αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα υγείας που οδήγησε στην ακύρωση, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι όλα τα εισιτήρια θα επιστραφούν. Συνιστάται στους θαυμαστές να επισκεφτούν την TAKK ab Entertainment για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Παρά την ατυχή ακύρωση, η Pink πρόκειται να εμφανιστεί ακόμα στην Κοπεγχάγη στις 6 Ιουλίου. Το αν και αυτή η παράσταση θα επηρεαστεί από τα προβλήματα υγείας της παραμένει άγνωστο προς το παρόν. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία καρναβαλιού, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο για να υποστηρίξει το άλμπουμ της “Trustfall”.

Αφήστε μια απάντηση