• 01/07/2024 17:41

Το ποδόσφαιρο της Νεμπράσκα προσθέτει το USC Transfer Ceyair Wright στο ρόστερ.

Το ποδόσφαιρο της Νεμπράσκα προσθέτει το USC Transfer Ceyair Wright στο ρόστερ.

Ο Ceyair Wright, πρώην κόρνερ του USC, υπέγραψε επίσημα με τους Nebraska Cornhuskers για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στο κολέγιο. Αυτή η μεταφορά σε ένα πρόγραμμα Big Ten είναι μια σημαντική κίνηση για τον Wright, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν από ένα χρόνο αυτή η ανακοίνωση θα ήταν αδιανόητη.

Αφού πέρασε τρεις σεζόν στο USC, ο Ράιτ μπήκε στην πύλη μεταγραφών στις 25 Απριλίου και τελικά επέλεξε τη Νεμπράσκα ως τη νέα του ομάδα. Με δύο σεζόν επιλεξιμότητας να απομένουν, ο Ράιτ έκανε την απόφαση επίσημη μετά από μια επίσημη επίσκεψη στο Λίνκολν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ράιτ βαθμολογήθηκε υψηλά το 2021, κατατάσσοντας ως το Νο. 78 της συνολικής προοπτικής στη χώρα και το Νο. 7 γωνία από την 247 Sports. Η Νεμπράσκα ήταν μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του στο κολέγιο όταν αρχικά δεσμεύτηκε στο USC, αλλά επέλεξε να υπογράψει με τους Τρώες πριν επισκεφτεί το Λίνκολν.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο USC, ο Ράιτ έπαιξε σε 23 παιχνίδια καριέρας, με τη σεζόν του 2022 να είναι η πιο παραγωγική του. Εκείνη τη σεζόν, έπαιξε και στα 14 παιχνίδια με 11 εκκινήσεις, καταγράφοντας 28 τάκλιν, ένα κόψιμο και δύο χωρίσματα πάσες.

Εκτός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Ράιτ ασχολήθηκε επίσης με την υποκριτική, εμφανιζόμενος σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις. Το 2021, έπαιξε έναν φανταστικό γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο “Space Jam 2” και εμφανίστηκε στην κωμωδία του ABC “Grown-ish”.

Στο γυμνάσιο Loyola, ο Wright ήταν το επίκεντρο ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο “Dual Threat” που παρήχθη από την Overtime. Καθώς εντάσσεται στους Nebraska Cornhuskers, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς συμβάλλει στην επιτυχία της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση