• 29/06/2024 15:30

Το Ρότσεστερ καλωσορίζει τον νέο κλάδο Επείγουσας Φροντίδας Παιδιατρικής Συμπεριφορικής Υγείας

Το Ρότσεστερ καλωσορίζει τον νέο κλάδο Επείγουσας Φροντίδας Παιδιατρικής Συμπεριφορικής Υγείας

Το Νοσοκομείο Παίδων Golisano στο Ρότσεστερ εισήγαγε πρόσφατα ένα νέο κέντρο επείγουσας φροντίδας υγείας παιδιατρικής συμπεριφοράς που ονομάζεται Κέντρο Επείγουσας Φροντίδας Παιδιατρικής Ψυχικής Υγείας Brighter Days. Αυτή η κλινική είναι η πρώτη του είδους της στην περιοχή, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 18 ετών. Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις 15 Ιουλίου, το κέντρο βρίσκεται στην 300 Crittenden Blvd.

Σύμφωνα με τον Δρ Michael Scharf, τον επικεφαλής ψυχίατρο στο GCH, αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα σημαντικό βήμα στην παροχή βασικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε παιδιά στη Δυτική Νέα Υόρκη. Στόχος της κλινικής είναι να προσφέρει άμεση και ασφαλή φροντίδα ψυχικής υγείας στα παιδιά, αποτρέποντας έτσι τις άσκοπες επισκέψεις στα επείγοντα ή τις μεγάλες αναμονές για υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών. Το επίκεντρο της κλινικής θα είναι μια προσέγγιση με επίκεντρο την οικογένεια.

Το Κέντρο Επείγουσας Φροντίδας Παιδιατρικής Ψυχικής Υγείας Brighter Days θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ., καλωσορίζοντας τους περιπάτους. Το κέντρο θα διαθέτει 15 αίθουσες ασθενών που θα στελεχώνονται από 30 φροντιστές, συμπεριλαμβανομένων συμβούλων ψυχικής υγείας, κοινωνικών λειτουργών, νοσοκόμων, ψυχολόγων, διαχειριστών περιπτώσεων και προσωπικού υποστήριξης. Αυτή η διεπιστημονική ομάδα θα συνεργαστεί για να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Επείγουσας Φροντίδας Παιδιατρικής Ψυχικής Υγείας Brighter Days, τα άτομα μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ. Αυτή η νέα εγκατάσταση αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στη φροντίδα ψυχικής υγείας για τα παιδιά της περιοχής, προσφέροντας προσβάσιμη και έγκαιρη υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση