• 06/07/2024 11:23

Το θετικό οικονομικό κλίμα συνεχίζει να αυξάνεται οδηγώντας το Σαββατοκύριακο των διακοπών στις 4 Ιουλίου

Το θετικό οικονομικό κλίμα συνεχίζει να αυξάνεται οδηγώντας το Σαββατοκύριακο των διακοπών στις 4 Ιουλίου

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το οικονομικό κλίμα παρουσίασε άνοδο, φθάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από τα μέσα Μαρτίου. Ο δείκτης Penta-CivicScience Economic Sentiment Index (ESI) σημείωσε άνοδο 0,6 μονάδων στις 35,3.

Μεταξύ των πέντε δεικτών του ESI, δύο αυξήθηκαν την ίδια περίοδο. Η εμπιστοσύνη στη συνολική οικονομία των ΗΠΑ σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο, σημειώνοντας άνοδο κατά 2,5 μονάδες στις 41,3 μονάδες. Η εμπιστοσύνη στην πραγματοποίηση σημαντικής αγοράς σημείωσε επίσης αύξηση 1,6 μονάδων στις 24,1 μονάδες. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη στα προσωπικά οικονομικά παρέμεινε αμετάβλητη στο 54,7. Η εμπιστοσύνη στην εύρεση νέας εργασίας μειώθηκε κατά 0,2 μονάδες στις 38,1 μονάδες, ενώ η εμπιστοσύνη για την αγορά νέου σπιτιού μειώθηκε κατά 1,1 μονάδες στις 18,3.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάγνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος και να μάθετε περισσότερα για αυτόν στον ιστότοπο CivicScience. Κάντε μια δημοσκόπηση για να μοιραστείτε εάν αισθάνεστε αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι για την οικονομία των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. Εάν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τις τάσεις σε πραγματικό χρόνο, να αποκαλύψετε κρυφές πληροφορίες καταναλωτών και να προωθήσετε στρατηγικές αγοράς που κερδίζουν, το CivicScience προσφέρει εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό.

Αφήστε μια απάντηση