• 03/07/2024 18:50

Το UNF εγκαινιάζει νέο διδακτορικό πρόγραμμα στη διοίκηση υγείας

Το UNF εγκαινιάζει νέο διδακτορικό πρόγραμμα στη διοίκηση υγείας

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Φλόριντα εισήγαγε ένα νέο διδακτορικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο για προχωρημένους ηγέτες υγειονομικής περίθαλψης, γνωστό ως πρόγραμμα διδακτορικής διοίκησης υγείας. Αυτό το πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το φθινόπωρο και δέχεται αιτήσεις.

Με επίκεντρο την παγκόσμια ηγεσία στον τομέα της υγείας και την προηγμένη διαχείριση εγκαταστάσεων και ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης, το πρόγραμμα στοχεύει να εξοπλίσει τους μαθητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση σύνθετων ζητημάτων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Το UNF το περιγράφει ως «εφαρμοσμένο διδακτορικό» που χρησιμοποιεί στοιχεία από κλινικούς, οργανωτικούς και πολιτικούς τομείς για να βρει λύσεις σε προκλητικά προβλήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η Mei Zhao, προσωρινή κοσμήτορας του Κολεγίου Υγείας του UNF Brooks, εκφράζει ενθουσιασμό για το πρόγραμμα, τονίζοντας την καινοτόμο προσέγγισή του στην αντιμετώπιση του εξελισσόμενου τοπίου της υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους μελλοντικούς ηγέτες παρέχοντάς τους τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να οδηγήσουν σε μετασχηματιστικές αλλαγές στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης και να βελτιώσουν την ποιότητά της.

Οι φοιτητές που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή και να δικτυωθούν με τοπικά στελέχη υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 48 διδακτικές ώρες και ακολουθεί μια υβριδική μορφή, με το 80% των μαθημάτων να διεξάγονται ηλεκτρονικά και το 20% να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια σεμιναρίων στελεχών στην πανεπιστημιούπολη τα Σαββατοκύριακα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της DHA.

Αφήστε μια απάντηση