• 06/07/2024 07:18

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της παραγωγικότητας και της ποιότητας μέσω της τεχνολογίας και της ελαφριάς εφαρμογής για την καλλιέργεια φρούτων δράκου.

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της παραγωγικότητας και της ποιότητας μέσω της τεχνολογίας και της ελαφριάς εφαρμογής για την καλλιέργεια φρούτων δράκου.

Η ADK Export Import Co. ειδικεύεται στην καλλιέργεια και εξαγωγή εξωτικών φρούτων, λάιμ, μπαχαρικών και ξηρών καρπών. Το κύριο προϊόν εξαγωγής τους είναι τα φρούτα του δράκου, τα οποία καλλιεργούνται στη νότια επαρχία Binh Thuan του Βιετνάμ. Εκτός από τους δικούς της οπωρώνες δράκων, η ADK συνεργάζεται με άλλους παραγωγούς υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει σταθερό ανεφοδιασμό για εξαγωγή. Τα φρούτα συσκευάζονται στο υπόστεγο συσκευασίας τους πριν αποσταλούν σε βασικές αγορές στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Κατά μέσο όρο, η ADK εξάγει περίπου 480 δοχεία 40'RF με φρούτα δράκου ετησίως.

Η καλλιέργεια φρούτων δράκου στο Βιετνάμ περιλαμβάνει συνεργασία μεταξύ εξαγωγέων και καλλιεργητών. Κάθε μέρος έχει συγκεκριμένους ρόλους και ευθύνες για να εξασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία εξαγωγής. Το φυτό ευδοκιμεί σε ζεστά και υγρά κλίματα όπως αυτά που βρίσκονται στο νότιο Βιετνάμ. Η κατάλληλη φροντίδα, συμπεριλαμβανομένου άφθονο νερό και σκιά, είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση υψηλής παραγωγικότητας. Η χρήση τεχνολογίας, όπως τα συστήματα αυτο-άρδευσης και ο τεχνητός φωτισμός, οδήγησε σε βελτιωμένη απόδοση και ποιότητα στην καλλιέργεια δράκων.

Εκτός από τα φρούτα του δράκου, η ADK καλλιεργεί επίσης λάιμ για εξαγωγή. Οι κύριες περιοχές καλλιέργειας ασβέστη βρίσκονται στις δυτικές επαρχίες όπως το Long An, το Dong Thap και το Tra Vinh. Εξάγουν περίπου 10 εμπορευματοκιβώτια 40'RF ασβέστη το μήνα, με ορισμένες αποστολές να περιέχουν μείγμα λάιμ και άλλα φρούτα. Η κύρια αγορά για τα λάιμ τους είναι η Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ADK Export Import Co. και τα προϊόντα της, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με την Anna Nguyen, Sales Executive, μέσω email, WhatsApp ή WeChat.

Αφήστε μια απάντηση