• 03/07/2024 19:05

Warriors που εξερευνούν πιθανές συναλλαγές με την Jazz για τον Lauri Markkanen – NBC Sports Bay Area & California

Warriors που εξερευνούν πιθανές συναλλαγές με την Jazz για τον Lauri Markkanen – NBC Sports Bay Area & California

Οι Warriors διερευνούν ανταλλαγές για παίκτες σταρ αφού έχασαν τον Paul George. Σύμφωνα με τον Brian Windhorst του ESPN, το Golden State έχει εξετάσει μια πιθανή ανταλλαγή με τους Utah Jazz για τον επιθετικό Lauri Markkanen. Ο Windhorst ανέφερε στο podcast του ότι οι Warriors εξακολουθούν να δοκιμάζουν άλλες επιλογές και ο Markkanen είναι διαθέσιμος στην εμπορική αγορά. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ενδιαφέρονται επίσης για ένα πιθανό εμπόριο Markkanen και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Τζαζ να κάνουν συμφωνία.

Ο Markkanen είχε μια εντυπωσιακή σεζόν 2023-24 με τους Jazz, έχοντας κατά μέσο όρο 23,2 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ ανά παιχνίδι. Η ικανότητά του να σουτάρει σχεδόν 40 τοις εκατό από το εύρος των 3 πόντων τον καθιστά ελκυστική επιλογή για ομάδες που θέλουν να προσθέσουν απειλή για το σκοράρισμα. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Markkanen θα μπορούσε να συμπληρώσει καλά τον γκαρντ των Warriors Steph Curry και να προσφέρει στην ομάδα το απαιτούμενο μέγεθος με ύψος 7 πόδια.

Εκτός από τον Markkanen, οι Warriors εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανταλλάξουν τον Zach LaVine από τους Chicago Bulls και τον Brandon Ingram από τους New Orleans Pelicans. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιον θα αποκτήσουν τελικά οι Warriors σε ένα trade, αλλά ο Markkanen φαίνεται να είναι κατάλληλος για την ομάδα.

Οι θαυμαστές μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα των Warriors κατεβάζοντας και ακολουθώντας το Dubs Talk Podcast.

Αφήστε μια απάντηση