• 06/07/2024 03:31

Washington Post reports Obama’s concerns about Biden

Washington Post reports Obama’s concerns about Biden

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε ιδιωτικά την ανησυχία του για την επανεκλογή του Τζο Μπάιντεν, η οποία έχει γίνει πιο περίπλοκη μετά τη συζήτηση της περασμένης Πέμπτης σύμφωνα με την Washington Post. Πηγές που γνωρίζουν τα σχόλια του Ομπάμα αναφέρουν ότι πιστεύει ότι ο δρόμος του Μπάιντεν προς την επανεκλογή έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολος μετά την απόδοσή του στο ντιμπέιτ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Παρά το γεγονός ότι υπερασπίστηκε δημόσια τον Μπάιντεν και συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία του, ο Ομπάμα μοιράστηκε ιδιωτικά βαθιές ανησυχίες για την πολιτική δύναμη του Τραμπ και την πιθανότητα επανεκλογής του τον Νοέμβριο.

Ο Ομπάμα συμβουλεύει τον Μπάιντεν και του προσφέρει υποστήριξη, μιλώντας απευθείας μαζί του μετά τη συζήτηση. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ομπάμα πρότεινε στον Μπάιντεν να ενισχύσει τον προεκλογικό του μηχανισμό και να διορίσει έναν υπεύθυνο λήψης αποφάσεων ανώτατου επιπέδου κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού γεύματος στον Λευκό Οίκο. Παρά την ιστορία της συνεργασίας τους, ο Ομπάμα έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τον Μπάιντεν για τη δυσκολία επανεκλογής και έχει εκφράσει αυτές τις ανησυχίες στον Μπάιντεν και στους κοινούς τους φίλους.

Ο Ομπάμα εμφανίστηκε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων με τον Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Λος Άντζελες με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Τζούλια Ρόμπερτς που συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια. Τον Απρίλιο, μαζί με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, συγκέντρωσαν πάνω από 26 εκατομμύρια δολάρια στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη. Παρά τη δημόσια υπεράσπιση του Μπάιντεν, οι ιδιωτικές ανησυχίες του Ομπάμα για τις επερχόμενες εκλογές και τις πιθανότητες επιτυχίας του Μπάιντεν εξακολουθούν να υφίστανται.

Εκτός από τις ανησυχίες του για την εκστρατεία του Μπάιντεν, ο Ομπάμα ήταν ενεργός σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες, εκδηλώσεις και δραστηριότητες συγκέντρωσης κεφαλαίων. Από την εξερεύνηση του Ταρώ μέχρι την παροχή πνευματικής καθοδήγησης, την κοινή χρήση φωτογραφιών στο Pbase, τη συμμετοχή σε συζητήσεις για το γκολφ και το GPS και τη συμμετοχή σε διαδικτυακά εργαλεία συνεργασίας σχεδιασμού και πωλήσεις Beat, η διαδικτυακή παρουσία του Ομπάμα εκτείνεται σε ποικίλα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.

Αφήστε μια απάντηση