• 20/05/2024 15:16

Πώς να παρακολουθήσετε 49ers vs. Chiefs στο Super Bowl 2024: Τηλεόραση, Ζωντανή ροή και Επιλογές προβολής στο CBS, το Paramount+ και το Nickelodeon

Πώς να παρακολουθήσετε 49ers vs. Chiefs στο Super Bowl 2024: Τηλεόραση, Ζωντανή ροή και Επιλογές προβολής στο CBS, το Paramount+ και το Nickelodeon

Το Super Bowl LVIII είναι προ των πυλών και θα έχει τον υπερασπιστή του πρωταθλητή Kansas City Chiefs να αντιμετωπίζει τους γεμάτους αστέρια San Francisco 49ers. Και οι δύο ομάδες έκλεισαν πρόσφατα τα εισιτήριά τους για το μεγάλο παιχνίδι στο Λας Βέγκας, με τους Chiefs να κερδίζουν τον αγώνα τίτλου AFC έναντι των Ravens και τους 49ers να κερδίζουν το παιχνίδι τίτλου NFC έναντι των Lions. Τώρα, κάθε ομάδα θέλει να σηκώσει το τρόπαιο Lombardi.

Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. ET στο Allegiant Stadium. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στο CBS, καθώς και στο Nickelodeon για μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή φιλική προς τα παιδιά και την οικογένεια. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NFL που το Super Bowl θα μεταδοθεί σε δύο διαφορετικά σχήματα, με το CBS να μεταδίδει την παραδοσιακή μετάδοση του παιχνιδιού και το Nickelodeon να μεταδίδει την τηλεοπτική εκπομπή φιλική προς τα παιδιά και την οικογένεια.

Για να συντονιστείτε στο παιχνίδι, μπορείτε να το κάνετε streaming στο Paramount+ σε όλες τις πλατφόρμες ή να συνδεθείτε με τον πάροχο τηλεόρασής σας στο CBS.com ή στις εφαρμογές CBS Sports. Στο σόου του ημιχρόνου θα εμφανιστεί ο Usher. Το Paramount+ μπορεί να μεταδοθεί σε διάφορες υποστηριζόμενες συσκευές, όπως iPhone, iPad, Apple TV, Fire TV, PlayStation 4s και 5s, Roku TV, Xbox και Google TV.

Η μετάδοση του Nickelodeon, η οποία είναι μια συνεργασία μεταξύ του CBS Sports και του Nickelodeon, θα περιλαμβάνει δράση NFL φιλική προς την οικογένεια με στοιχεία με θέμα τα παιδιά, όπως γραφικά εικονικής πραγματικότητας και χαρακτήρες του Nick. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία θέασης και να διευρύνετε την εμβέλεια του Super Bowl σε μια νέα λεγεώνα θαυμαστών.

Αφήστε μια απάντηση